Max Salo

Max Salon autot Japanissa kaudella 2020.

Porsche Sprint Challenge tiimin 2020 sponsorit.
Valokuva: Field Management racing CEO Yuta Namiki

Tulevaisuuden lupaus – Max Salo.

Nyt F4-kilpailuja ja Porshce Sprint Challengea ajava Max vaihtoi peliohjaimet auton rattiin ja niittää nyt perhelleen mainetta Japanissa. FIA F4-sarjassa Max kisaa ATEAM Buzz Motorsport-tiimissä ja Porsche Sprint Challengessa Field Management Racing-tiimissä.

Max etsii yhteistyökumppaneita, jotka haluavat nähdä suomalaislipun liehuvan korkealla ammattilaisautourheilussa jatkossakin.

Max haluaa autourheilun huipulle ja tekee paljon töitä päästäkseen sinne. Isä Mika Salo tukee poikaansa uravalinnassaan täysin.

Miksi ryhtyä Maxin yhteistyökumppaniksi tai sponsoriksi?

Pitkäaikainen kumppanuus

Haemme erityisesti pitkäaikaista yhteistyökumppania ja sponsoria, joka haluaa olla mukana autourheilussa aktiivisesti. Voimme tietysti tarjota yksittäisiäkin mainospaikkoja, mutta Max tulee olemaan se tulevaisuuden juttu. Media seuraa hänen tekemisiään aktiivisesti ja pienikin menestys saa maailmalla heti huomiota.

Laaja näkyvyys

Max kerää faneja päivä päivältä lisää sosiaalisessa mediassa ja teemme yhteistyötä brändien kanssa myös Maxin somekanavilla.

Tutustu sometileihin:

Rehellisyys, ahkeruus & perhe

Maxin arvot ovat kohdallaan – hän keskittyy urheiluun, omaan lajiinsa, treenaamiseen ja luottaa ammattilaisiin. Vaikka hän ei vielä olekaan aina huomion keskipisteessä joka kisassa, Max on erinomainen ja joustava yhteistyökumppani, sekä tiimikaveri.

Ota yhteyttä!

Christina Daous
christina@daous.com
+358 40 555 1191
+372 555 66 253