Tapahtumat

Tapahtuma voi olla osa yrityksen tai henkilön brändäystä, markkinointia tai viestintää. Tapahtumat voivat kuitenkin olla yksinkertaisesti tapa viihdyttää omia työntekijöitä tai kutsua kasaan parhaimmat asiakkaat. Autamme tapahtumatuotannoissa, pienissä ja suurissa.

Asiakastapahtumat
Asiakastapahtumien tulee olla mieleenpainuvia ja sujuvia. Kaiken tulee toimia pienintä yksityiskohtaa myöten.

VIP-tapahtumat
Haluatko kutsua julkkiksia ja mediaa isoon lanseeraukseen? Hoidamme niin yhteydenpidon kutsuista alkaen ja toteutamme tyylikkään tapahtuman, joka jää mieleen ja saa medianäkyvyyttä.

Yleisötilaisuudet
Avoimet tilaisuudet voivat olla kohdistettuja pienelle kohderyhmälle tai laajalle yleisölle. Oli kyseessä sitten festari tai koulutus, meiltä löytyy ammattitaito hoitaa kaikki yleisötilaisuudet kunnolla alusta loppuun saakka.

Henkilöstötapahtumat
Omasta tiimistä tulee pitää huolta. Autamme järjestämään niin viralliset kuin epäviralliset henkilöstötapahtumat Suomessa, muualla pohjoismaissa ja Baltiassa.

Tapahtumat Virossa
Viro sopii lähes jokaiseen tapahtumaan, sillä se tarjoaa monipuolisesti palveluita ja mahdollisuuksia. Autamme järjestämään menestyneen tapahtuman Virossa.

Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan. Mikäli olet jo itse toteuttamassa tapahtumaa ja tarvitset apua vain pienen asian kanssa, voimme hypätä matkaan projektin puolivälissäkin.

Tapahtumatuotantojemme vastuuhenkilö on Christina, jonka taustalta löytyy muun muassa seuraavat tapahtumat:

EU-puheenjohtajuuskausi Virossa
Christina oli mukana järjestämässä EU-puheenjohtajakauden aikana merkittäviä tapahtumia hotellin puolelta. Hotellin koordinaattorina tehtävänä oli varmistaa, että koko hotellin tiimi pysyy aikataulussa, ruokailu toimii ja jopa 1000 ihmisen tapahtumat menevät sujuvasti ilman ruuhkia. Näissä tapahtumissa suunnittelu oli todella tärkeässä roolissa ja tapahtumat toteutettiin onnistuneesti.

Yleisötapahtumat Tallinnan eläintarhassa
Tallinnan eläintarha on oiva tapahtumapaikka, jossa Christina toteutti useita kymmeniä erilaisia tapahtumia parin vuoden ajan. Tapahtumia oli niin yksityisistä asiakastapahtumista suuriin, monen tuhannen ihmisen teemapäiviin.

Polttariseurueet Tallinnassa
Christina toimii koordinaattorina pienille polttariryhmille, jotka tarvitsevat paikallisen avun ja tuen polttareita suunniteltaessa, sekä tietysti tarvittaessa avustetaan myös paikan päällä. Voimme hoitaa kuljetukset, ohjelmat ja ruokailut, sekä tietysti majoitukset ja muun tarvittavan.

Aalto-yliopisto
Aalto-yliopiston ACSI, eli Aalto Camp for Societal Innovation oli yksi ensimmäisiä tapahtumia, joissa Christina oli urallaan mukana. Tässä vastuualueina olivat kommunikaatio osallistujien ja järjestäjien välillä, sekä huolehtiminen niistä elintärkeistä, arkisista asioista, jotta tapahtuma pyörisi mahdollisimman hyvin.

Vahva kokemus yritysasiakkaiden tapahtumien järjestämisestä
Christina keräsi vankan kokemuksen ollessaan töissä kansainvälisessä hotelliketjussa ensin tapahtumamyyntikoordinaattorina, sekä myöhemmin tapahtumamyyntiosaston päällikkönä. Yhteistyötä tehtiin monien suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa.

Huomaathan, että vaikka kokemusta on paljon Viron puolella, toimimme yhtälailla myös Suomessa!