Daous Media & Entertainment allkirjastas koostöölepingu KTR Consulting OÜ-ga seoses veebikoolituste tegemise ja müümisega

Koostööleping hõlmab hobuvaldkonna veebikoolituste tootmist ja müüki.

Koolitajateks on erinevad ratsaspordi ja hobuste heaoluga tegelevad professionaalid, kes on omakorda mitme erineva taustaga. Koolituste eesmärgiks on kasvatada Eestis ja teistes Põhja-Euroopa riikides hobustega tegelevate inimeste teadmisi, et koos vähendada nii inimeste kui hobuste õnnetusi, pikendada hobuste eluiga ja teha sellest valdkonnast veelgi positiivsem keskkond, kus toimetada.

“Minul on hea meel, et KTR Consulting OÜ on meiega koos hakkanud seda projekti edasi viima. Usun siiralt, et ma ei ole ainuke hobuinimene Eestis, kes tunneb, et peaksime panustama oma spordialasse rohkem”, räägib Daous M&E operatiivne juht Christina Daous. “Meil on kavas suurepärased koolitajad ja loengud hõlmavad kindlasti teemasid, millega me puutume kokku iga päev, aga samas millele ei pruugi nii palju mõelda”, ta jätkab.

Leping on tähtajatu, seega ootame kindlasti pikaaegset ja edukat koostööd.

Lisainfo:

www.ratsutamine.com

www.ridearena.com