Daous Media & Entertainment ja KTR Consulting OÜ allekirjoittivat yhteistyösopimuksen

Yhteistyösopimus kattaa hevosalan verkkokoulutuksien tuotannon ja myynnin.

Valmentajat ovat erilaisia ​​hevosurheilun ja hevosten hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka puolestaan ​​tulevat monista eri taustoista. Koulutusten tavoitteena on lisätä hevosten parissa työskentelevien tietämystä Virossa ja muissa Pohjois-Euroopan maissa, jotta voidaan vähentää sekä ihmisten että hevosten tapaturmia, pidentää hevosten ikää ja tehdä tästä alasta entistä positiivisempi toimintaympäristö.

”Olen iloinen, että olemme aloittaneet tämän yhteistyön. Uskon vilpittömästi, että en ole ainoa hevosihminen Virossa, jonka mielestä meidän pitäisi panostaa enemmän lajiimme”, sanoo Daous M&E:n operatiivinen johtaja Christina Daous. ”Meillä on erinomaiset kouluttajat ja luennot tulevat varmasti käsittelemään aiheita, joita kohtaamme päivittäin, mutta joita emme ehkä ajattele niin paljon”, hän jatkaa.

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten odotamme ehdottomasti pitkää ja menestyksekästä yhteistyötä.

Lisätietoa:

www.ratsutamine.com

www.ridearena.com