Oho Live TV Eesti: Yhteistyö jatkuu Viron naisten jääkiekkoliigan osalta

Daous Media & Entertainment, sekä Oho Live TV jatkavat Viron naisten jääkiekkoliigan suorien lähetysten tuottamista. Yhteiset ensimmäiset lähetykset tuotettiin vuoden 2021 keväällä ja niitä jatkettiin kaudelle 2021/2022. Syksyn 2021 suorat lähetykset tavoittivat runsaan katsojamäärän, joten lähetysten tuotantoa on päätetty jatkaa.

Lisäksi lähetyksissä tullaan näkemään uusia elementtejä, kuten kisastudiota. Oho Live TV & Daous M&E sponsoroivat kokonaisuudessaan suorien lähetysten tuotannot.

– Tavoittelemme ensi kaudelle (2022/2023) kaiken kattavaa ja laajaa mediayhteistyötä Viron jääkiekkoliigan kanssa. Keskustelut ovat olleet tuottoisia tähän asti ja yhteistyö on toiminut kaikin puolin todella hyvin. Uskon, että yhteistyöstämme tulee entistäkin hedelmällisempi jatkossa, kertoo Daous M&E:stä Christina Daous.