Oho Live TV Suomi: Pieni Pala Hannaa tauolle

Jo vuodesta 2019 tuotettu Pieni Pala Hannaa-ohjelma siirtyy tauolle vuoden 2022 alusta. Tauon aikana Oho Live TV:n tiimi, sekä ohjelman päätähti Hanna Ikonen suunnittelevat brändiuudistusta. Tavoitteena on julkaista keväällä 2022 täysin uudistunut ohjelmakonsepti.

– Olemme tehneet Hannan kanssa sujuvaa ja todella hyvää yhteistyötä nyt jo kaksi vuotta, joten koimme koko tiimin kanssa, että haluamme nyt viedä ohjelman uudelle tasolle. Odotettavissa on piristystä brändiin ja ohjelman sisältöön, toteaa Daous Media & Entertainmentin operatiivinen johtaja Christina Daous.

Ohjelma on suunnattu yli 40-vuotiaille naisille, joille Hanna jakaa aina pienen palan elämästään. Ohjelman tarkoituksena on tuoda esille tärkeitä elämään, naiseuteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita, joista ei välttämättä puhuta tarpeeksi.